OSTAMME KUOLINPESIÄ TYHJENNYKSINEEN JA KUOLINPESIEN LOPPUTAVARAT, HOIVAKOTIIN TAI PALVELUTALOON MUUTON YHTEYDESSÄ YLI JÄÄVÄT TAVARAT SEKÄ TYHJENNÄMME JA SIIVOAMME ASUNNOT MYYNTIKUNTOON!

Tyhjennämme ja siivoamme omakotitalot, kerros-, pari- ja rivitaloasunnot myyntikuntoon. Tyhjennämme myös autotallit, vintit, kellarit, varastot ym. Myyntikelpoisista tavaroista hyvitämme sopimuksen mukaan, muun tavaran kierrätämme mahdollisimman tehokkaasti. Lääkkeet toimintamme apteekkiin ja vaaralliset aineet sekä ongelmajätteet em. jätteitä käsitteleville yrityksille.

HUOMIO!! Ennen kuin tyhjennät, kaapit, vintit, kellarit ja varastot tai pakkaat, säkität tai heität pois mitään, pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille, teemme tarjouksen toivomustesi mukaan, joko koko irtaimistosta tyhjennyksineen ja loppusiivouksineen tai sovittaessa vain osa-irtaimistosta. Samalla varmistamme, ettei mitään arvokasta tai käyttökelpoista mene vahingossakaan kaatopaikalle, vaan että kaikki käyttö- ja myyntikelpoinen menee uuteen hyvään kotiin uusiokäyttöön tai kierrätykseen!

Ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme kanssa hoidamme myös suursiivoukset, ikkunoiden pesut ja pienet pintaremontit.

KÄTEISMAKSU, ILMAINEN ARVIOINTI JA NOUTO!
Soita Lasselle: 040-5822100
Lähetä sähköpostia: lasutek@lailanet.fi