UUDEN AJAN ”PERINTEISEN” HUUTOKAUPAN KÄYTÖSOHJEET HUUTOKAUPPAAN SAAPUVILLE!

UUDEN AJAN ”PERINTEISEN” HUUTOKAUPAN KÄYTÖSOHJEET HUUTOKAUPPAAN SAAPUVILLE!

Sääntö 1

YLEISÖTILAISUUTEEN, YLEISEEN KOKOONTUMISEEN TAI JULKISEEN TILAAN EI SAA TULLA JOS ON MITÄÄN SAIRASTUMISEEN VIITTAAVIA OIREITA (kuten mm. yskä, kurkkukipu, kuume,                    hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky)

Sääntö 2

Riskiryhmään kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja, eikä yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista            voida siten myöskään suositella.

Sääntö 3

Tilaisuuksien ja toiminnan järjestäjät voivat laatia omia tilanne-, toiminta- tai tapahtumakohtaisia tarkempia suosituksiaan.

 

AUKSOONIN JÄRJESTÄMISSÄ HUUTOKAUPOISSA ON PÄÄDYTTY TOISTAISEKSI SEURAAVAAN:

Aivan ensinnä haluamme muistuttaa, että jokaisen toimijan ja kansalaisen omaa vastuuta on noudattaa viranomaisten määräyksiä, ohjeita ja suosituksia omassa toiminnassaan ja siten omalta osaltaan ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Tultaessa sisätilaan tai rajattuun ulkotilaan käytetään käsihuuhdetta. Aivastamisen tai yskimisen yhteydessä suu suojataan kyynärtaipeella tai kertakäyttöisellä nenäliinalla.

Koska huutokaupassa olennaisinta on myös tavaroiden koskettelu, toivomme asiakkaittemme käyttävän suojakäsineitä ja tietenkin myös maskia, ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet.

Pyrimme lähikontaktien välttämiseksi järjestämään turvavälien ylläpitämisen mahdollisuuden siten, että henkilöiden väliin jää vähintään 1,5–2 m. Pääsääntöisesti henkilölle varattu alue on yhdelle henkilölle, mutta kaksi henkilöäkin mahtuu samalle alueelle (saman perheen jäsenet).

Jokainen huutokauppaan tulija ennen tilaisuuden alkua ilmoittaa samalla nimensä ja yhteystietonsa (lainaus THL:n ja Opetus- ja kulttuuriministeriön ohjeesta; tartunnanjäljityksen helpottamiseksi tilaisuuksien ja tapahtumien järjestäjillä tulisi mahdollisuuksien mukaan ja muun lainsäädännön edellytyksin olla tiedot osallistuneista henkilöistä).

Huutokaupan aikana muu liikkuminen henkilölle/henkilöille varatulta alueelta huudon noutamiseksi sekä saniteettitiloihin on sallittu – mutta ei sielläkään tietysti olla ilman turvavälejä!!

Maksutavat edelleen käteinen, kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä erillisen sopimuksen mukaan tilisiirto.

Lyhyt muistilista, mitä ottaa mukaan

  • omat eväät (puffetista ilmoitamme erikseen – tällä hetkellä sitä ei ole)
  • suojakäsineet sekä maski
  • iloinen mieli

KIITOS KUN LUIT!

TAPAAMISIIN MILTEI PERINTEISISSÄ MERKEISSÄ!!

 

(Artikkelikuva lainattu netistä)

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *