POLLIN PIHAN SPESIAALI – HUUTOKAUPPA 02.07.2022

POLLIN PIHAN SPESIAALI – HUUTOKAUPPA 02.07.2022 klo 10.00 (Näyttö 1h ennen)

Lahdenperäntie 142, Taivassalo

 

Tarjolla monenmoista herkkua perikunnan lukuun. Mainittakoon mm. kotimaista lasia, Arabiaa, pieniä näppäriä huonekaluja (mm. nätti valkoinen lasivitriini), sivustavedettävä sohva, tuoleja, pöytiä. Keräilytavaraa (postimerkkejä, postikortteja, vanhoja valokuvia, keräilylehtiä ja -kirjoja), James Bond 007 keräilyautoja, pukukoruja, Marimekkoa, pitsiä ja ompelemattomia kankaita! Valaisimia, upea KAHVIO -valomainos, pieni Högforsin valurautahella, upea vanha MERCURY -perämoottori, taidetta koteihin, työkaluja, ym., ym. Lista tarkentuu ja kuvia lisätään sitä myöden kun valmistelutyöt etenevät!

Pollin pihalla tarjolla makoisia herkkuja huutokauppaväelle! Täältä ei tarvitse kotiin lähteä vatsa tyhjänä eikä ilman herkkuja sisustukseen ja käyttöön!

HUOMIOIKAA! Vaikka lämmintä on luvassa, huutokauppa pidetään Pollin Pihan Pollila Areenalla, varjoa siis löytyy ja viileät oltavat hyvän raikkaan kesätuulen kera!!!! Lisäksi Pollin Pihan henkilökunta on varautunut huolehtimaan että huutokauppa -yleisölle kahviosta riittää juotavaa janoisille!

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.