Kissa vieköön! Nyt on huutokauppa 20.11.2021

Kissa vieköön! Nyt on huutokauppa 20.11.2021 klo 10.00 (Näyttö 1h ennen)

Näyttö myös perjantaina 19.11.2021 klo 14.00-18.00

Kostiaistentie 13, Laitila

 

Muistutamme, että Varsinais-Suomessa taasen käyttöönotetut Korona -rajoitukset eivät koske huutokauppatoimintaa!

Koronapassia ei vaadita liikuntaharrastuksissa, museoissa, terveysasemilla tai kirjastossa!

Koronapassia ei kysytä jatkuvaluonteisessa toiminnassa, esimerkiksi uimahalleissa, kuntosaleilla, urheiluseurojen vakiovuoroissa, taloyhtiön tai järjestön hallituksen kokouksessa, sisäleikkipuistoissa, museoissa, huutokaupoissa, yksityistilaisuuksissa tai uskonnollisissa kokoontumisissa! Syynä on se, että kokoontumisrajoitukset eivät tällä erää näitä tapahtumia koske! (Lähde: Lounais-Suomen AVI).

Esimerkkejä jatkuvasta normaalitoiminnasta, joka ei ole yleisötilaisuus (määräykset eivät koske näitä):

  • Huutokauppatoiminta silloin kun yrityksen toimialana on huutokauppojen pitäminen
  • Näiden toimijoiden ja tilojen normaalia, jatkuvaluonteista toimintaa eivät siis koske aluehallintovirastojen määräämät kokoontumisrajoitukset.

Aluehallintovirasto korostaa, että jokaisen toimijan on tärkeää huomioida toiminnassaan yleiset ohjeet hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä estetään, vaikka toiminta tai tapahtuma ei kuuluisikaan aluehallintovirastojen määräämien kokoontumisrajoitusten piiriin. Joten, turvavälit, kasvomaskit ja käsihygienia tulee tulevaisuudessakin olemaan osa huutokauppa -toimintaamme niin kauan kuin se katsotaan välttämättömäksi!

Vaikka siis huutokauppojen järjestäminen osaltamme on mahdollista ilman rajoitettua henkilömäärää, flunssaiset pysykää kotona ja muut huolehtikaamme käsihygieniasta ym, jotta voimme edelleen nauttia huutokaupoista Koronasta huolimatta!

 

 

 

Kissa vieköön ja voi mustan kissan paksut posket! Vähiin käy huutokaupat ennen kuin vuosi loppuu! Nyt tarjolla monenmoista uudempaa ja vanhempaa! Mainittakoon mm. kaunis iso vitriini, vaalea nahkainen sohvakalusto, nahkainen laiskanlinna, ym. huonekaluja. Aitoja itämaisia mattoja sekä muita mattoja. Technics -sähköurut, peilejä, Arvotaidetta mm. (Nelimarkka, Paavo Sirkkunen, ym.) Tiffany -valaisimia ja muita upeita valaisimia. Koruja ja kelloja. Kotimaista lasia, Arabiaa sekä muuta sekalaista kodin käyttötavaraa. Koriste-esineitä ja keräilytavaraa.

KAHVITARJOILU = kahvia ja piparia tarjolla 0€

Käteismaksu (kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit)

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *