Keräilijän päiväuni – Kerran elämässä – HUUTOKAUPPA 11.06.2022

Alkukesän kuumin HUUTOKAUPPA – Oikea keräilijän ”märkä” päiväuni 11.06.2022

klo 10.00 (Näyttö 1h ennen)

Tammikarinkuja 18, Uusikaupunki

Kiinteistön myynnin vuoksi myydään vapaaehtoisella huutokaupalla koko irtaimisto! Mainittakoon mm. Upea lasivitriini -kaappi, pöytäryhmä, uusrokokoo sohvakalusto, rottinkikalustoja, emännänkaappi, talonpoikaishuonekaluja, ym.  huonekaluja ja valaisimia, tauluja sekä mattoja. MITTAVAN puoleinen määrä kotimaista lasia, Arabiaa, Fineliä (Pehtoori -pannuja, Tatti- ja Elisa -kulhot, vuokia, mukeja) ym. kattilaa, keppua ja kippoa lähtöön jos toiseen. Kultaa (esim. upea kultakello), hopeaa ja pukukoruja! Ompelukoneet, ompelutarvikkeita, VALTAVA määrä ompelemattomia kankaita ja vintage -vaatteita (mm. Marimekko ja kotimaiset retrokankaat, sisustuskankaita, pitsiä ja ihan mitä vaan mieleen tulee kangaspuolelta! Työkaluja. Lisäksi paljon tässä luetteloimatonta kodin koriste-esineitä ja käyttötavaraa.

Tämä on kerran elämässä  huutokauppa! Tavaraa on niin, että  heikompia hengästyttää! Pihapiiri on hieno ja toivon mukaan kesäiset säät suosivat huutokauppaväkeä! Tähän huutokauppaan pitää varata aikaa – meklari ei vasaraansa säästele, eikä tällä tavaramäärällä meklarin vasarakäsi roiku toimettomana! Materiaalista ja laatutavarasta ei ole pulaa!

Valokuvia lisätään koko ensi viikko! Ja ihan yksinkertaisesti siitä syystä että selkä vääränä järjestellään tätä megalomaanista huutokauppaa koko kansan iloksi! Nyt muutamia alustavia kuvia tulevasta tarjonnasta, haluamme myös mainita, että tavaran mittavasta määrästä johtuen tällä kertaa kuvat eivät ehkä pysty kertomaan koko totuutta! Vain saapumalla paikan päälle koko ihanuus avautuu!

PUFFETTI

KÄTEISMAKSU eli kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit!

 

 

 

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.